• HOSGELDINIZ

    Bulundugunuz site, Burak Bardakci'nin sagdan soldan okuyup ilgisini ceken haberleri alinti yaptigi, dokumanlari, linkleri yayinladigi ve bazen de kendisinin yazdigi (daha dogrusu cabaladigi) yazilari iceren blog denemesidir.
  • Kategorıler

Pogo Sketch Stylus, dizüstüne resim yaptırıyor

Dizüstü bilgisayarların dokunmatik panellerine çizim tableti muamelesi yapan Pogo Sketch Stylus, maalesef şimdilik sadece Apple ürünlerini seviyor.

Pogo Sketch Stylus, dizüstü bilgisayarlardaki dokunmatik panelin (“touchpad”), el yazısıyla notlar almak ya da resim çizmek için kullanılan çizim tabletlerinden birine dönüşmesini sağlayan bir “kalem”. Sketch Stylus, tabii dizüstü bilgisayarın dokunmatik paneline eğim algılama, baskı algılama gibi gelişmiş tablet özellikleri getirmiyor. Ama, bir parmakla sol tuşa basarken diğer parmakla gerçekleştirmek neredeyse imkansız olan hızlı notlar alma ya da basit karalamalar yapma işlerini, tabletsiz gerçekleştirmeyi olanaklı kılıyor. Kötü haber ise, sadece 2008 yılından itibaren üretilen MacBook’lar ve iPhone’larla düzgün çalışıyor olması. Diğer dizüstü bilgisayarlarla uyum sağlayacağı garantisi verilemiyor. Fiyatı 15 dolar.

Firma Web Sitesi: http://www.tenonedesign.com/sketch.php

Kaynak: YAHOYT.COM

Yorum bırakın